Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Haluaisitko Tampereella kunnon talviliukumäkeen? – Täällä pääset

Jos mielenkiinto luistelua ja isoja pulkkamäkiä kohtaan on kunnossa, kaupunki tarjoilee ilouutisia: Tampereen puistoihin on valmistunut nimittäin tammikuussa 15 talviliukumäkeä. Myös Tampereen luistelukentät ovat hyvässä luistelukunnossa.

Voit tarkistaa luistelukenttien ajantasaiset kuntotiedot ulkoliikuntapaikkojen kuntotietopalvelusta.

Talviliukumäet on puistoihin tehnyt Tampereen Infra Oy, joka huoltaa myös luistelukenttiä. Mäet pysyvät puistoissa niin pitkään kuin talven kelejä riittää. Tänä talvena talviliukumäkiä päästiin tekemään alkuvuodesta hyvän lumitilanteen ja pakkassään ansiosta.

Useimmat mäet sopivat korkeutensa ja kaltevuutensa puolesta päiväkoti-ikäisille. Vauhtia kaipaaville löytyy isompia mäkiä Eteläpuistosta, Vihiojanpuiston frisbeegolfalueelta sekä Tesoman Kohmanpuistosta.

Kentistä ja liukumäistä voi antaa palautetta ja tehdä vikailmoituksia verkossa olevan palautejärjestelmän kautta tai ilmoittamalla Tampereen palvelupisteeseen. Puistojen infokyltistä löytyy myös ilkivaltapuhelimen numero.