Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Pelimuseo täyttää viisi vuotta ja viettää juhlapäivää virtuaalisesti – mukana juhlissa on elävä legenda, josta oikein kukaan ei tiedä miltä hän näyttää

Vapriikissa sijaitseva Suomen pelimuseo täyttää tammikuussa 2022 viisi vuotta. Museo viettää juhliaan jo toistamiseen Twitchissä lauantaina kello 12–17 välisenä aikana.

Synttäreillä paneudutaan tällä kertaa pelitoimittajan työhön ja sen muutoksiin 1980-luvulta tähän päivään. Mukana ovat Suomalaisen pelijournalismin mikrokivikausi -näyttelyn tekemisessä mukana olleet legendaariset pelitoimittajat Niko Nirvi, Tuija Lindén, Jukka O. Kauppinen ja Kaj ”Kaitsu” Laaksonen, sekä Petri Teittinen ja Pelaaja-lehden päätoimittaja Johanna Puustinen.

Vaihtuva näyttely Suomalaisen pelijournalismin mikrokivikausi on esillä Pelimuseon Studiossa 10.2. alkaen ja se kestää vappupäivään saakka. Lisäksi ohjelmassa käydään läpi Suomen pelimuseoon vuodenvaihteessa toteutettuja muutoksia, muistellaan suomalaisia pelinäyttelyitä vuosien varrelta ja seurataan Virtua Racing -kolikkopelien mittavaa kunnostusurakkaa Pelimuseon pelilaitteita huoltavan Reprocaden johdolla.