Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereen kaupungin kesätyöhaku alkoi

Tampereen kaupungin kesätyöpaikkojen haku on alkanut. Asiasta tiedottaa Tampereen kaupunki.

Kaupunki etsii kesätyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin eri palveluihin ja toimintoihin. Kesätyöpaikkoja haetaan Kuntarekryn kautta. Ensi kesäksi on tarjolla yhteensä 760 kesätyö- ja harjoittelupaikkaa. Suurin osa kesätyöpaikoista on sosiaali- ja terveyspalveluissa. Lisäksi paikkoja löytyy teknisiltä, kulttuurin ja hallinnon aloilta sekä varhaiskasvatuksesta.

Haettavana on vuosilomasijaisuuksia alan opiskelijoille ja ammattilaisille sekä harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Haettavina on myös tehtäviä, joihin ei vaadita aiempaa kokemusta tai koulutusta.

Kesätyöntekijöiden valinnat pyritään tekemään maaliskuun loppuun mennessä, ja tehtäviin valituille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti. Kaikille hakijoille lähetetään sähköpostiviestit hakuajan päätyttyä ja kun tehtävä on täytetty.

Kesätyöpaikkojen tehtäväkuvaukset ja hakulomakkeet löytyvät Kuntarekrystä. Paikkoja voi etsiä hakusanoilla "kesätyö" ja "Tampere".

Tamperelaisille 15–17-vuotiaille nuorille tarjotaan 200 kahden viikon mittaista "Kunta-alan tutustu työelämään ja tienaa" -kesäharjoittelupaikkaa, joita on muun muassa ikäihmisten palveluissa, varhaiskasvatuksessa, liikuntapalveluissa ja hallinnon tehtävissä. Paikat ovat haussa Kuntarekryssä 20. helmikuuta asti, ja ne pyritään täyttämään maaliskuun loppuun mennessä. Kaikille hakijoille tiedotetaan valinnoista erikseen.