Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tekeekö Keken poika läpimurron Italiassa? – Daniel Armstrong, 16, siirtyy maan pääsarjaseuraan

Ilves kertoo verkkosivuillaan että toisen sukupolven Armstrong, siis Keithin poika Daniel, on tehnyt pelaajasopimuksen Italian pääsarjassa pelaavan Atalantan kanssa. 16-vuotiasta Daniel Armstrongia pidetään yleisesti yhtenä suomalaisen jalkapalloilun suurimmista lupauksista. Perhe on asunut pitkään Tampereella.

– Kyllä siinä kesti vähän aikaa, mutta nyt odotus on onneksi ohi. Odotan todella paljon, että pääsen pelaamaan virallisia pelejä Atalantassa. Yleensä pelaajat aloittavat siellä oman ikäluokkansa joukkueessa. Toivottavasti pelit lähtevät sujumaan hyvin ja teen valmentajiin hyvän vaikutuksen. Silloin voi olla mahdollisuus siirtyä Primavera-joukkueeseen ja siitä vielä ylöspäin, kuten jotkut pelaajat ovat siirtyneet aiemmin, Armstrong kertoo Ilveksen verkkosivuilla.

Nuori mies ei ole lähdössä soitellen sotaan.

– Meillä on italian kielen opiskeluja kaksi kertaa viikossa ja yritän muutenkin puhua italiaa mahdollisimman paljon, että oppisin kielen nopeasti. Meille ilmoitetaan kaikki asiat ja harjoitus- ynnä muut aikataulut selkeästi, joten kaikki sujuu hyvin. Italialainen ruoka on erittäin hyvää, eli sekin puoli on kunnossa.