Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Arto Rastas sai tarpeekseen koronarajoituksista – laittaa perjantaina Periscopen ikkunaan tekstin #NYTRIITTÄÄ

Muun muassa ravintola Periscopesta tuttu ravintoloitsija Arto Rastas on kypsynyt koronarajoituksiin. Rastas ja yrittäjäkollega Katja Rastas ovat toimittaneet Ravintola Periscopen kautta julkisuuteen tiedotteen, jossa haastavat ravintoloita laittamaan perjantaina ikkunaansa tekstin #NYTRIITTÄÄ.

– Koko ala on polvillaan anelemassa apua ja tukia menetyksistä, mutta valtiovallan vastaantulo on kylmäävä. Useat yritykset ovat sinnitelleet konkurssin partaalla jo pitkään. Yrittäjät sekä työntekijät ovat erittäin väsyneitä ja epävarmuus tulevaisuudesta on romahduttanut monen terveyden ja talouden sekä uskon koko alaa kohtaan, Arto ja Katja Rastas kirjoittavat.

– Vaadimme ensisijaisesti oikeudenmukaisuutta päätöksissä sekä perusteettomien ravintolarajoitusten purkua välittömästi tai oikein mitoitettujen korvausten kohdentamista pahiten kärsineille toimialoille rajoitusten ajaksi, he jatkavat.

Uutista päivitetty kello 15.32: Arto ja Katja Rastas eivät ole naimisissa, vaan yrittäjäpariskunta.