Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Pirkanmaan koronanyrkki haluaa jatkaa nykyisiä rajoituksia seuraavat kaksi viikkoa – Vanhojen tanssit on Tampereen seudun lukioissa siirretty keväälle

Pirkanmaan tiistaina kokoontunut koronapandemiryhmä esittää Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastolle, että nykyisiä rajoituksia jatkettaisiin seuraavat kaksi viikkoa eli 4.2.2022 asti.

Aluehallintovirasto on toistaiseksi sulkenut harrastus- ja virkistystilat ja kieltänyt sisätiloissa järjestettävät yleisötapahtumat 21.1.2022 asti.

Vanhojen tanssit on Tampereen seudun lukioissa päätetty siirtää keväälle. Ylioppilaskirjoituksiin osallistuvien abiturienttien terveyden turvaaminen on lukioissa erityisen tärkeää.

Sisäliikuntatilat voivat olla ammattiurheilijoiden sekä vuonna 2003 ja myöhemmin syntyneiden ohjatun harrastustoiminnan käytössä.

Tiloja ei kuitenkaan suositella Pirkanmaalla käytettävän lasten ja nuorten ottelu- ja turnaustoimintaan tammikuun aikana, jotta suurten ihmismäärien kohtaamisilta vältytään.

Viime viikolla todettiin laboratoriotestein varmennettua 5325 koronatartuntaa ja ilmaantuvuus oli 1701 tapausta 100 000 asukasta kohti kahden viikon ajalla. Todellinen tartuntamäärä on vähintään kaksinkertainen.