Pirkanmaan koronanyrkki haluaa jatkaa nykyisiä rajoituksia seuraavat kaksi viikkoa – Vanhojen tanssit on Tampereen seudun lukioissa siirretty keväälle

Pirkanmaan tiistaina kokoontunut koronapandemiryhmä esittää Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastolle, että nykyisiä rajoituksia jatkettaisiin seuraavat kaksi viikkoa eli 4.2.2022 asti.

Aluehallintovirasto on toistaiseksi sulkenut harrastus- ja virkistystilat ja kieltänyt sisätiloissa järjestettävät yleisötapahtumat 21.1.2022 asti.

Vanhojen tanssit on Tampereen seudun lukioissa päätetty siirtää keväälle. Ylioppilaskirjoituksiin osallistuvien abiturienttien terveyden turvaaminen on lukioissa erityisen tärkeää.

Sisäliikuntatilat voivat olla ammattiurheilijoiden sekä vuonna 2003 ja myöhemmin syntyneiden ohjatun harrastustoiminnan käytössä.

Tiloja ei kuitenkaan suositella Pirkanmaalla käytettävän lasten ja nuorten ottelu- ja turnaustoimintaan tammikuun aikana, jotta suurten ihmismäärien kohtaamisilta vältytään.

Viime viikolla todettiin laboratoriotestein varmennettua 5325 koronatartuntaa ja ilmaantuvuus oli 1701 tapausta 100 000 asukasta kohti kahden viikon ajalla. Todellinen tartuntamäärä on vähintään kaksinkertainen.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut