Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauppakeskus nosti toisena koronavuonna myyntiään 19 prosenttia – "Saanut hyvin levitettyä viestiä uudesta nimestään"

Kauppakeskus Liken vuoden 2021 kokonaismyynti oli 12,2 miljoonaa euroa, joka on 19 prosenttia enemmän verrattuna vuoden 2020 myyntiin. Kokonaismyynti ylitti myös koronaa edeltävän vuoden 2019 myyntilukemat.

– Tämä on loistava suoritus haastavana pandemia-aikana ja kauppakeskus haluaakin kiittää kaikkia asiakkaitaan tästä, sanoo Liken kauppakeskuspäällikkö Virpi Tuupanen tiedotteessa..

Taloustutkimus Oy:n marraskuussa Tampereen alueen kauppakeskusten kävijöille suuntaamassa tutkimuksessa Kauppakeskus Like sai pienistä kauppakeskuksista parhaan yleisarvosanan. Tutkimuksessa oli mukana yhteensä 9 Tampereen alueen kauppakeskusta.

– Vuoden 2020 syksyllä uudelleenbrändätty Kauppakeskus Like, aiemmalta nimeltään Kauppakeskus Lielahtikeskus, on hyvän yleisarvosanan lisäksi saanut hyvin levitettyä viestiä uudesta nimestään ja Like olikin vastaajien spontaanissa tunnettuudessa sijalla 4, heti alueen isojen kauppakeskusten jälkeen, iloitsee Tuupanen.

Vuoden 2021 aikana Liken liikevalikoima täydentyi, kun perheliikuntakeskus Hippa ja Polte avasi ovensa alkusyksystä ja loppuvuodesta Marimekko avasi uuden myymälänsä.

Kauppakeskuksen katolle asennettiin myös kesällä aurinkovoimala ja uusi leikkitila avautui loppuvuonna. Tällä hetkellä leikkitila on koronarajoitusten takia suljettu.

EDIT 19.1. kello 8.43: Muokattu otsikkoon myynnin kasvu 19 prosentiksi.