Korona siirtää Mikko Alatalon juhlakiertuetta – "Tämä on todennäköisesti viimeinen suuri kiertueeni"

Kansantaiteilija Mikko Alatalon 70-vuotisjuhlakiertueen keikkoja siirretään. Helmikuun keikat on siirretty pitkälti syksyyn, ja myös Tampere-talosta televisioitava juhlakonsertti siirtyy. Uusi ajankohta on sunnuntaina 30. lokakuuta kello 19 alkaen.

– Tietenkin toivomme, että koronatilanne on pian helpottanut ja konsertit voidaan järjestää turvallisesti, onhan kyseessä myös tv-taltiointi, Alatalo huomioi tiedotteessa.

Tuleva juhlakiertue on Alatalolle hyvin merkityksellinen.

– Tämä on todennäköisesti minun viimeinen suuri kiertueeni. Jos elonpäiviä riittää, jotain pienimuotoisempaa ehkä tulee myöhemmin, mutta seitsenkymppisiä juhlitaan vain kerran elämässä, hän tuumaa.

Tampere-talon lavalla nähdään Mikon konsertissa runsas määrä musiikkivieraita. Naisartisteista Tampere-taloa tähdittävät ainakin Maarit Hurmerinta, Anna Hanski sekä Sani Aartela. Myös Pauli Hanhiniemi, Pate Mustajärvi ja Heikki Salo nähdään lavalla.

– Myös poikieni omat bändit Hauli Bros ja Kormus ovat mukana kuten myös pojantyttäreni Ronja Alatalo. Mukana on myös rap-ryhmä Mansesteri, jonka kanssa tehdystä Tampere II -kappaleesta napsahti aikanaan myös kultalevy.

Alatalon kiertue alkaa uudella aikataululla 5. maaliskuuta Kuopion Maximista ja päättyy 30. syyskuuta Vieremän Rientolaan. Kiertue huipentuu näillä näkymin lokakuussa Tampereella.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut