Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona siirtää Mikko Alatalon juhlakiertuetta – "Tämä on todennäköisesti viimeinen suuri kiertueeni"

Kansantaiteilija Mikko Alatalon 70-vuotisjuhlakiertueen keikkoja siirretään. Helmikuun keikat on siirretty pitkälti syksyyn, ja myös Tampere-talosta televisioitava juhlakonsertti siirtyy. Uusi ajankohta on sunnuntaina 30. lokakuuta kello 19 alkaen.

– Tietenkin toivomme, että koronatilanne on pian helpottanut ja konsertit voidaan järjestää turvallisesti, onhan kyseessä myös tv-taltiointi, Alatalo huomioi tiedotteessa.

Tuleva juhlakiertue on Alatalolle hyvin merkityksellinen.

– Tämä on todennäköisesti minun viimeinen suuri kiertueeni. Jos elonpäiviä riittää, jotain pienimuotoisempaa ehkä tulee myöhemmin, mutta seitsenkymppisiä juhlitaan vain kerran elämässä, hän tuumaa.

Tampere-talon lavalla nähdään Mikon konsertissa runsas määrä musiikkivieraita. Naisartisteista Tampere-taloa tähdittävät ainakin Maarit Hurmerinta, Anna Hanski sekä Sani Aartela. Myös Pauli Hanhiniemi, Pate Mustajärvi ja Heikki Salo nähdään lavalla.

– Myös poikieni omat bändit Hauli Bros ja Kormus ovat mukana kuten myös pojantyttäreni Ronja Alatalo. Mukana on myös rap-ryhmä Mansesteri, jonka kanssa tehdystä Tampere II -kappaleesta napsahti aikanaan myös kultalevy.

Alatalon kiertue alkaa uudella aikataululla 5. maaliskuuta Kuopion Maximista ja päättyy 30. syyskuuta Vieremän Rientolaan. Kiertue huipentuu näillä näkymin lokakuussa Tampereella.