Näin Ilveksen ravintolat uudistuvat – Kaksi uutta ravintolaa, yökerhon paluu, Amarilloon uusi konsepti, jossa istutaan vieraisiin pöytiin...

Ravintolat: Näin remontoidun Ilveksen ravintolakattaus muuttuu.

Kolme tuttua ravintolanimeä, yksi kokonaan uusi, yksi vielä julkistamaton plus kattoterassi.

Tätä tarjoaa maaliskuun puolivälissä aukeavan Original Sokos Hotel Ilveksen ravintolakattaus.

– Ravintoloissa tehdään kalustuksia ja viimeisiä virityksiä. Ravintolat saadaan kuntoon noin kuukautta ennen avausta, mutta ovet aukeavat 16. maaliskuuta kertoo vuoden vaihteessa hotellinjohtajana aloittanut Marco Sylvelin.

Ilveksen aiemmista ravintoloista Ukko Nooa -pub pysyy vanhalla paikallaan, jossa kalustusta on päivitetty ja pintoja uusittu. Ukko Nooan päälle Hatanpään valtatielle tulee uusi 160-paikkainen kattoterassi, jossa on oma myyntipiste.

Myös Amarillo löytyy yhä, mutta tuotteeltaan ja konseptiltaan kokonaan uudistettuna. Sisustuksessa aiemman texmex-henkisen paikan puupinta vaihtuu muun muassa nahkaan ja messinkiin.

Amarillon klassikot löytyvät yhä, vaikka ruokatuotetta on päivitetty.

– Amarillon klassikot löytyvät yhä, vaikka ruokatuotetta on päivitetty. Listalle on lisätty muun muassa jaettavia annoksia. Ruuan lisäksi tarjolla on iso baaritiski ja hyvä drinkkilista, kertoo Sylvelin.

Päivisin Amarillossa nautitaan lounasta ja aamulla se toimii tuttuun tapaan hotellin aamiaissalina.

Amarillon uutuus on perjantai- ja lauantai-iltojen The Table -konsepti, jossa voi varata paikkansa 12–14 hengen pöytään illalliselle, jolla nautitaan jopa 12 ruokalajia juomineen. Pöydästä vastaa oma henkilökohtainen tarjoilija.

– Tämä on yhteisöllistä syömistä, jossa voi samalla tutustua uusiin ihmisiin. Jännä nähdä, miten se otetaan Tampereella vastaan. Muualla maassa ne ovat olleet suosittuja.

Lisäksi maineikas Ilveksen yökerho eli Ilves Bar & Night on avaamassa ovensa, kunhan ajat ja rajoitukset muuttuvat yökerhotoiminnalle otollisemmiksi.

Ilveksen uutuus on entisen vastaanottotiskin kohdalle tuleva Lynx Bar & Cafe. Hotellin aularavintolasta toivotaan vilkasta alkuillan tapaamis- ja after work -paikkaa.

– Tarjolla on drinkkejä ja hyviä viinejä ja ruokalistalla naposteltavaa tapaksista salaatteihin, avaa Sylvelin.

Toinen vielä julkistamaton ravintolauutuus on tulossa sisääntulokerroksen Koskikeskuksen puoleiseen päähän.

Sen sijaan kerroksen kosken puoleisessa päässä olleet Masuuni ja Frans & Marie eivät palaa, kun alkuperäistä Ball Room -tilaa laajennetaan.

– Sen kapasiteetti kasvaa 400 henkilöön, mutta on jaettavissa kolmeen eri osaan esimerkiksi juhla- tai kokoustilaksi. Ravintolatoimintaa sinne ei enää tule.

Alunperin joulukuulle suunniteltua hotellin ja ravintoloiden avaamista on viivyttänyt Ilveksen etupihan kannen töiden venyminen. li vuoden kestäneessä remontissa hotellin huoneet ja talotekniikka on uusittu perusteellisesti. Vuonna 1986 valmistuneen Ilveksen omistaa kuntien eläkevakuutusyhtiö Keva.

EDIT 15.1. klo 23.25: Muokattu kattoterassin paikkamäärä 160:ksi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut