Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Classicin naisten päävalmentaja vaihtuu

Naisten F-liigaa pelaavan Classicin joukkueen valmennukseen tulee muutoksia. Päävalmentajana puolitoista vuotta työskennellyt Pekka Nieminen astuu sivuun henkilökohtaisten syiden vuoksi. Classic kertoo asiasta tiedotteessa.

Kuluvan kauden osalta päävalmentajan vastuun ottaa tehtäväkseen Juuso Koskinen. Koskinen on toiminut valmentajana naisten joukkueessa jo aiemmin vuosina 2001–2004 ja myös A-pojissa kaudet 2019–2021.

– Asiat etenivät todella nopeasti ja tällainen mahdollisuus pitää kiitollisena hyödyntää. Vahva valmennustiimi edesauttaa urheilullisen kehittymisen matkalla ja tavoitteena on löytää hyvä ja positiivinen ilme loppukauden ajaksi, Koskinen kertoo tiedotteessa.

Valmennustiimiinsä Koskinen saa uusina valmentajina Mikko Hernetkosken sekä Irina Peltolan. Hernetkoski on valmentanut Classicin junioriputken läpi aina poikajunioreista miesten joukkueeseen asti ja on valmentanut myös poikien U19-maajoukkuetta kolmen vuoden ajan sekä on ollut Classicin valmennuspäällikkönä 13 vuotta.

Peltola on työskennellyt Naisten liigavalmentajana kaudet 2002–2014, seuran junioripäällikkönä vuodesta 2014, Naisten maajoukkuevalmentajana 2015–2017 sekä useassa juniorijoukkueessa seuran sisällä. Valmennustiimissä jatkavat myös Lauri Tourunen ja Katri Luomaniemi.