Vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisia kuljetuksia ei yhdistetä Tampereella – päätös voimassa helmikuun loppuun

Koronatilanteen vaikeutumisen vuoksi Tampereen kaupunki ei yhdistä vammaispalvelulain mukaisia kuljetuksia eikä yli 75-vuotiaiden sosiaalihuoltolain mukaisia matkoja helmikuun loppuun saakka. Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti asiasta torstaina. Lautakunta kertoo asiasta tiedotteessa.

Tavoitteena on suojata kuljetuspalvelujen käyttäjiä, kunnes epidemiatilanne rauhoittuu. Kuljetuksia ei ole yhdistetty koronapandemian aikana. Päätökset yhdistämättä jättämisestä on tehty aina määräajaksi kerrallaan.

Ryhmäkuljetukset esimerkiksi kehitysvammaisten päiväaikaisen toiminnan osalta pyritään järjestämään tilanne ja rajoitukset huomioiden. Ryhmätoimintaan ei pystytä kuljettamaan jokaista osallistujaa erillisellä kyydillä, koska silloin autoja ei riittäisi kaikkien kuljetuksiin. Matkan aikana suositellaan käyttämään maskia. Jos omaa maskia ei ole mukana, sen saa kuljettajalta.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut