Torstai-illan Urheilugaalassa ei ole yleisöä, mutta tamperelaisittain jännitettävää – palkitaanko Sammon lukion skeittilinja tai Manse PP?

Torstai-iltana televisioitava Urheilugaala ei voi ottaa koronarajoitusten takia yleisöä paikan päälle, mutta televisiosta tapahtumaa voi kuitenkin seurata. Siellä on myös tamperelaisittain jännitettävää: Urheilukulttuuri-kategorian loppusuoralla on kolme finalistia, joista yksi on Sammon keskuslukion skeittilinja. Kaksi muuta ehdokasta ovat Kids on Board-tapahtuma sekä mailapeli padelin Suomeen-tuomisesta osaltaan vastannut Sisko "Piukku" Kopiloff.

Sykähdyttävä urheiluhetki-sarjan loppusuoralla on yksitoista ehdokasta ja yksi niistä Manse PP:n historiallinen miesten Suomen-mestaruus syksyltä 2021. Sarjassa seuran voitto kilpailee muun muassa Rauman Lukon jääkiekon Suomen-mestaruuden ja Ilkka Herolan yhdistetyn MM-hopeamitalin kanssa.

Urheilugaala alkaa kello 20 TV2:ssa ja se on katsottavissa myös Yle Areenan kautta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut