Syyte: Entinen pariskunta pahoinpiteli toisiaan Tampereella – molemmille vaaditaan sakkorangaistuksia

Aluesyyttäjä Kati Alkula-Kovanen vaatii tamperelaiselle miehelle ja naiselle sakkorangaistuksia pahoinpitelyistä. Tapaukset ajoittuivat lokakuuhun 2020.

Haastehakemuksesta selviää, että kyseessä on entinen pariskunta. Kaksikko on syytekokonaisuudessa niin vastaajana kuin asianomistajanakin: heitä siis syytetään toistensa pahoinpitelyistä.

Syyttäjän mukaan mies on syyllistynyt pahoinpitelyyn ottaessaan naiselta puhelinta. Hän on syytteen mukaan vääntänyt naista peukalosta. Sittemmin välienselvittely on muuttunut painiksi, jossa mies on vääntänyt ja puristanut naista käsivarsista.

Syyttäjän mukaan nainen on taas lyönyt miestä saksilla poskeen sen jälkeen, kun kaksikko on tapellut puhelimesta. Kun mies on mennyt terassille, nainen on hakenut keittiöstä sakset. Kun mies on tullut sisälle, nainen on hyökännyt miehen kimppuun siten, että hän on lyönyt miestä saksilla poskeen. Teosta on aiheutunut verta vuotava haava. Mies on soittanut tapahtuman jälkeen hätäkeskukseen ja kertonut asiasta. Poliisi on sittemmin takavarikoinut ja hävittänyt asunnosta löytyneet sakset.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut