Teivon Raviradalle puheenjohtaja – sama mies johtaa puhetta ratikka- ja pysäköintiyhtiöissä

Tampereen Ravirata Oy on valinnut ylimääräisessä yhtiökokouksessaan hallitukselle uuden puheenjohtajan. Uusi puheenjohtaja on Asko Koskinen, jolla on ravitaustaa kolmelta vuosikymmeneltä.

Asiasta tiedottaa Teivon ravirata verkkosivuillaan.

– Olin 1990-luvun alussa Tampereen kaupungin hommissa, ja omistajaohjauksen kautta tulivat tutuiksi myös raviradan asiat. Jäin heti koukkuun raviurheiluun, ja nimittäisin itseäni säännöllisesti ravipelaavaksi keskiasteen ravien seuraajaksi, Koskinen kertoo tiedotteessa.

– Sittemmin siirryin Medilaserin toimitusjohtajaksi, ja omistaja Harri Koskelan kanssa puhuttiin ensin hevosasiat ja sitten vasta firman kuulumiset. Medilaserillahan oli merkittävää roolia raviratojen kumppanina esimerkiksi Kriteriumin ja kuninkuusravien ympärillä, Koskela jatkaa.

Eläköidyttyään Koskinen on ryhtynyt liki täyspäiväiseksi hallitusammattilaiseksi. Teivon ohella hän on tällä hetkellä puheenjohtajana pysäköintiyhtiö Finnpark Oy:ssä ja ratikan taustalla olevassa Tampereen Raitiotie Oy:ssä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut