Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen Messut siirtää kahdet messut helmikuulta – "Siirtopäätös on tässä tilanteessa ainoa oikea ratkaisu"

Tampereen Messut Oy on päättänyt siirtää Asta-messut vuodelle 2023. Asta-messut oli tarkoitus järjestää Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 4.–6. helmikuuta yhtä aikaa Tampereen Häämessujen kanssa, mutta vallitsevan koronatilanteen vuoksi molemmat tapahtumat siirtyvät ensi vuoteen.

Siirtopäätöksen syynä on huonontunut koronavirustilanne ja sen vaikutukset messutapahtumien järjestämismahdollisuuksiin.

– Asiakkaiden ja näytteilleasettajien turvallisuus ja terveys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Huonontuneen koronavirustilanteen vuoksi messujen kävijämäärä jäisi niin alhaiseksi, että siirtopäätös on tässä tilanteessa ainoa oikea ratkaisu, perustelee Asta-messujen ja Tampereen Häämessujen projektipäällikkö Heli Lempinen Tampereen Messut -konsernista tiedotteessa.

Osa Asta-messujen näytteilleasettajista saapuu 22.–24. huhtikuuta Virittäydy vapaalle -messujen Piha & Koti -osuuteen, jonne toteutetaan Asuminen by Asta -teema-alue. Tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Kotimaan matkailumessut, Piha & Koti, Keräilyn maailma ja Suuri Snadi.

– Pian kaksi vuotta jatkuneen koronapandemian aikana kodin merkitys on kasvanut. Kun monella myös työpaikka on siirtynyt etätöiden myötä kotiin, on tärkeää, että siellä viihtyy. Moni on tarttunut vasaraan, tapetoinut seiniä tai uudistanut kylpyhuonetta, kun kerrankin on ollut aikaa puuhata kotona. Toivomme, että Astan kävijät löytävät Virittäydy vapaalle -messut, jotka tarjoavat monipuolisesti vapaa-aikaan liittyvää sisältöä, Lempinen sanoo tiedotteessa.

Asta-messujen ja Tampereen Häämessujen teemat ja ohjelmat säilyvät ajankohdan muutoksesta huolimatta ennallaan myös vuonna 2023 järjestettävissä tapahtumissa. Asta-messujen teemana on asumisen kestävä tulevaisuus ja Tampereen Häämessujen luovuuden juhlaa. Asta järjestetään 3.–5. helmikuuta 2023 ja Tampereen Häämessut 4.–5. helmikuuta 2023.