Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toisen ja kolmannen koronarokotuksen väli laskee Tampereella – nyt neljä kuukautta kaikilla yli 18-vuotiailla

Tampereella ja Orivedellä kaikki 18–59-vuotiaat voivat nyt saada kolmannen koronarokotuksen, kun toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään neljä kuukautta. Tampereen kaupunki tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Rokotuksia annetaan ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta Hatanpään koronarokotusyksikössä sekä yhdeksällä terveysasemalla, joilla järjestetään keskiviikosta alkaen rokotusiltoja kaikille yli 18-vuotiaille.

Yli 60-vuotiaat ja riskiryhmiin kuuluvat yli 18-vuotiaat saavat kolmannen rokotuksen, kun toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta.

Hatanpään koronarokotusyksikkö rokottaa (Hatanpäänkatu 24, C-rakennus):

– yli 12-vuotiaat: ma–su klo 8–18.

Rokotusillat terveysasemilla:

Hatanpään, Hervannan (käynti rokotuspisteelle omasta ovesta), Kaukajärven, Lielahden, Linnainmaan , Tammelakeskuksen ja Tipotien terveysasemilla sekä Terveyskeskus Mehiläisessä.

Hervannan ja keskustan asemilla:

– 18 vuotta täyttäneet ja vanhemmat: maanantaista torstaihin kello 16–18 keskiviikosta alkaen.

Hervannan terveysaseman rokotuspiste (Insinöörinkatu 38):

– yli 12-vuotiaat: maanantaista torstaihin kello 12–18

Hervannan pisteeseen kuljetaan omasta ovesta, joka on terveysaseman pääovelta 10 metriä eteenpäin kulman takana oikealla. Rokotukseen jonotetaan ulkona.