Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisten 5–11-vuotiaiden lasten koronarokotukset laajenevat, ajanvaraus alkaa tänään

Kaikkien 5–11-vuotiaiden tamperelaisten on mahdollista saada koronarokotus 17. tammikuuta alkaen. Ajanvaraus aukeaa tiistaina 11. tammikuuta kello 16. Rokotukset toteutetaan ajanvarauksella.

Tamperelaisten rokotukset järjestetään Hatanpään rokotusyksikössä sekä kolmella koululla. Aluksi aikoja on varattavissa vain Hatanpään koronarokotusyksikköön. Alueelliset toimipisteet aukeavat 24. tammikuuta ja niiden ajanvaraus aukeaa 17. tammikuuta alkavalla viikolla. Alueellisten rokotuspaikkojen aikojen avautumisesta tiedotetaan erikseen.

Ajan voi varata mihin tahansa rokotuspaikkaan asuinalueesta riippumatta. Myös riskiryhmiin kuuluvat sekä lapset, joiden lähipiirissä on vakavasti immuunipuutteisia henkilöitä, voivat varata ajan mihin tahansa rokotuspaikkaan.

Rokotuspaikat Tampereella ovat Tesoman koulu, liikuntasali, Kohmankaari 11, Takahuhdin koulu, liikuntasali, Hanhenmäenkatu 2, Ahvenisjärven koulu, liikuntasali, Opiskelijankatu 25 ja Hatanpään koronarokotusyksikkö, Hatanpäänkatu 24.

5–11-vuotiaille annettava koronarokote on BioNTech-Pfizerin Comirnaty, josta lapsille käytetään nimenomaan tälle ikäryhmälle tarkoitettua valmistetta.