Syyte: Tamperelaismies myi ehdollisen vankeuden koeajalla amfetamiinia ja kokaiinia – vaaditaan ehdotonta vankeusrangaistusta

Aluesyyttäjä Hanna Ikonen vaatii tamperelaismiehelle ehdotonta vankeusrangaistusta huumeiden kauppaamiseen ja hallussapitoon liittyen. Tapahtumat ajoittuvat kesään 2021, jolloin mies on myynyt ja pitänyt hallussaan amfetamiinia ja kokaiinia. Tämän lisäksi häneltä on löytynyt 0,9 grammaa marihuanaa.

Syyttäjän mukaan mies on hankkinut ja pitänyt hallussaan amfetamiinia 200 grammaa, jonka hän on myynyt eteenpäin 30–40 eurolla per gramma. Hänen kotoaan on takavarikoitu 10,2 grammaa jauhetta, joka on sisältänyt jäämiä amfetamiinista.

Tämän lisäksi mies on hankkinut kokaiinia 20 grammaa, jota on jatkanut myytäväksi niin, että ainetta on ollut lopulta yhteensä 40 grammaa. Mies on kaupitellut huumausaineita Tor- ja Wickr-viestisovellusten avulla.

Teoilla on törkeä tekomuoto, sillä teon kohteena on ollut suuri määrä erittäin vaarallisia huumausaineita ja aineita on myyty edelleen. Mies on tapauksen esitutkinnassa myöntänyt syyllistyneensä tekoihin.

Miehelle vaaditaan kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta ehdotonta vankeusrangaistusta. Syynä on osaltaan se, että teot on tehty ehdollisen vankeusrangaistuksen koeajalla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut