Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisilta lisätietoa Konginkankaan liikenneonnettomuudesta – kaksi kuoli, neljä keskussairaalaan hoidettavaksi

Sisä-Suomen poliisi on edennyt sunnuntaina Äänekosken Konginkankaalla sattuneen liikenneonnettomuuden tutkinnassa. Onnettomuudessa menehtyi kaksi miestä. Neljä henkilöä toimitettiin Jyväskylän keskussairaalaan hoidettavaksi.

Onnettomuus sattui noin kello 12.40. Onnettomuustilanne on alkanut pohjoiseen matkalla olleen ajoneuvon siirryttyä ohituskaistalle, jonka seurauksena ajoneuvo on ajautunut vastaantulevien kaistalle. Onnettomuudessa on vaurioitunut myös ohitettava rekka ja ohittaneen perässä ajanut henkilöauto.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen Äänekosken poliisiasema suorittaa asiassa esitutkinnan liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. Lisäksi asiassa suoritetaan kuolemansyyn selvittäminen.

Asiasta ei tiedoteta ennen esitutkinnan valmistumista.

Onnettomuuspaikka on käytännössä sama, jossa tapahtui 23 kuolonuhria vaatinut bussiturma vuonna 2004. Tuolloin linja-auto törmäsi kuorma-autoon. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.