Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Loppiaisena rokotetaan Hatanpäällä ilman ajanvarausta – kuudella asemalla rokotteen saa ajanvarauksella

Tampereella rokotetaan myös loppiaisena. Loppiaisena, torstaina 6. tammikuuta kello 9–15 koronarokotuksia annetaan ilman ajanvarausta Hatanpään koronarokotusyksikössä (Hatanpäänkatu 24, C-rakennus).

Ajanvarauksella rokotuksen saa Hatanpään koronarokotusyksiköstä sekä Hatanpään, Hervannan, Kaukajärven, Linnainmaan, Tammelakeskuksen ja Tipotien terveysasemilta.

Ajan voi varata täältä. Puhelimitse saat varattua ajan numerosta 03 5657 0023 (joka päivä kello 7–22 välisenä aikana).

Nyt aikoja on varattavissa torstain lisäksi runsaasti muillekin päiville niin terveysasemille kuin Hatanpään koronarokotusyksikköön. Rokotukseen saa ajan samallekin päivälle.

– Olemme saaneet rekrytoitua uusia rokottajia, sen vuoksi pystymme avaamaan uusia rokotusaikoja koko ajan lisää. Tavoitteena on edetä rokotuksissa ripeästi ikääntyneistä kohti nuorempia, kertoo hoitotyön päällikkö Birgit Aikio Tampereen kaupungin tiedotteessa.

Hatanpään koronarokotusyksikössä on hyvin aikoja varattavissa myös riskiryhmiin kuuluvien 5–11-vuotiaiden lasten rokotuksiin sekä niiden ei-riskiryhmiin kuuluvien 5–11-vuotiaiden lasten rokotuksiin, joiden lähipiirissä on vakavasti immuunipuutteisia henkilöitä.

Heille rokotuksia annetaan toistaiseksi vain ajanvarauksella Hatanpäällä. Kaikkien 5–11-vuotiaiden lasten koronarokotukset alkavat myöhemmin tammikuussa. Niistä tiedotetaan viimeistään 12. tammikuuta.