Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä esittää kovien koronarajoitusten jatkamista – ehdotuksessa pieni lievennys

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä esittää aluehallintovirastolle koronarajoitusten jatkamista. Pandemiaohjausryhmä esittää, että tartuntatautilain pykälän 58 d mukaista tapahtumarajoitusta jatketaan 22. tammikuuta asti. Esityksen perusteella ulkotapahtumia voisi järjestää 8. tammikuuta alkaen. Pandemiaohjausryhmä kuitenkin suosittelee, että ulkotapahtumissa ei ole ruoka- tai juomatarjoilua, jotta maskeja voidaan käyttää koko tapahtuman ajan.

THL:n luokittelemat korkean ja kohtalaisen riskin harrastus- ja virkistystilat esitetään tartuntatautilain 58 g-pykälän mukaisesti pidettäväksi edelleen suljettuina 22. tammikuuta asti. Tämä koskee esimerkiksi kuorolaulun, sisäliikuntapuistojen, kamppailulajien sekä joukkue- ja ryhmäliikunnan tiloja. Näin ollen vähäisen riskin tilat, kuten yksilölajien harrastustilat sekä edelleen kaikki lasten ja nuorten harrastusryhmien toiminta voisivat toimia normaalisti turva- ja hygieniavaatimukset huomioiden.