Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä esittää kovien koronarajoitusten jatkamista – ehdotuksessa pieni lievennys

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä esittää aluehallintovirastolle koronarajoitusten jatkamista. Pandemiaohjausryhmä esittää, että tartuntatautilain pykälän 58 d mukaista tapahtumarajoitusta jatketaan 22. tammikuuta asti. Esityksen perusteella ulkotapahtumia voisi järjestää 8. tammikuuta alkaen. Pandemiaohjausryhmä kuitenkin suosittelee, että ulkotapahtumissa ei ole ruoka- tai juomatarjoilua, jotta maskeja voidaan käyttää koko tapahtuman ajan.

THL:n luokittelemat korkean ja kohtalaisen riskin harrastus- ja virkistystilat esitetään tartuntatautilain 58 g-pykälän mukaisesti pidettäväksi edelleen suljettuina 22. tammikuuta asti. Tämä koskee esimerkiksi kuorolaulun, sisäliikuntapuistojen, kamppailulajien sekä joukkue- ja ryhmäliikunnan tiloja. Näin ollen vähäisen riskin tilat, kuten yksilölajien harrastustilat sekä edelleen kaikki lasten ja nuorten harrastusryhmien toiminta voisivat toimia normaalisti turva- ja hygieniavaatimukset huomioiden.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut