Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

”Tamperelainen on ennen kaikkea tamperelainen” – kaupunkilehti Tamperelaisen mediamyynti saa uuden vetäjän

Henkilö: Jääkiekosta kaupunkilehteen siirtyvä myyntikonkari Aki Holma luottaa paikallisuuteen.

Kaupunkilehti Tamperelainen saa uuden yksikön johtajan ja mediamyynnin vetäjän.

Aki Holma, 43, siirtyy Tamperelaiseen Tapparan emoyhtiön Tamhockeyn myynti- ja tapahtumajohtajan paikalta. Tamperelaisessa Holma aloittaa kevään aikana.

– Areenan valmistuttua tuli sopiva hetki hakea uusia haasteita. Mahdollisuus lähteä Tamperelaiseen tuli juuri tähän saumaan. Moni asia loksahti näin paikalleen.

Ennen Tamhockeytä Holma on työskennellyt muun muassa myyntijohtajana Aamulehdessä ja Satakunnan Kansassa.

Tuolloisesta Pirkanmaan ammattikorkeakoulusta valmistuneen liiketalouden tradenomin mukaan laajasti jaettavan, luetun ja arvostetun kaupunkilehden vetäminen on poikkeuksellinen näköalapaikka Tampereella ja Pirkanmaalla.

– Tamperelainen on ennen kaikkea tamperelainen. Kaupunkilehti on parhaimmillaan paikallinen, läheinen ja ymmärrettävä. Tällöin se myöskin toimii tehokkaimmin kaupallisen viestin alustana. Mediamyynnin tehtävänä on luoda ilmoittaja-asiakkaille sellaisia ratkaisuja, jotka auttavat tätä hänen omassa liiketoiminnassaan.

Nykyisin perheensä kanssa Juhannuskylässä asuva Holma tuli vanhempiensa mukana 1970-luvun lopussa tuolloiseen tehdaskaupunkiin samalla tavalla kuin tuhannet lapset samalla vuosikymmenellä.

– Isä sai työpaikan Tampellasta ja muutimme Raahesta Tammelaan. Sen jälkeen olen asunut Tampereella parin vuoden Helsingin ja Porin työkomennuksia lukuun ottamatta.

Etelä-Suomen Median paikallisjohtajan Karri Kannalan mukaan juuri Holman vahva Tampere-tausta ja poikkeuksellisen laaja paikallinen verkosto olivat oleellisimmat asiat valinnan taustalla. Holmalla on myös vahvoja näyttöjä myyntityön johtamisesta ja kehittämisestä.

– Tamperelainen ei ole vain vahva printtimedia, vaan monikanavainen ja kehittyvä osa Mediatalo Keskisuomalaista. Holman tehtäviin kuuluu olennaisesti myös dooh-myyntimme kehittäminen Pirkanmaan alueella.

Painetun Tamperelaisen ja tamperelainen.fi:n lisäksi Tamperelaisen mediamyynnin tuoteperheeseen kuuluvat muun muassa Tampereen seudun Nysse-bussien ja Neste-liikenneasemien mainosnäytöt.

Holman aloittaessa Aki Kola siirtyy vastaamaan asiakkuusjohtajana Tamperelaisen avainasiakkuuksien hoidosta ja uusien avaamisesta. Monikanavainen myyntityö ja myynnin kehitys yhdessä uuden yksikön johtajan kanssa kuuluvat olennaisena osana Kolan tehtäviin.

– Uudessa tehtävässä pääsen keskittymään asiakastyöhön, jossa koen olevani vahvimmillani. Tamperelaisella on kasassa vahva porukka mediamyynnissä, mikä tarkoittaa, että meillä on aikaisempaakin paremmat mahdollisuudet toteuttaa asiakkaidemme toiveet ja ideat, sanoo Kola.