Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Yltääkö Tappara CHL-finaaliin? – "Tämä on hieno haaste meille"

Vaikka Champions Hockey League ei ole ainakaan vielä yltänyt jääkiekon puolella samanlaiseen maineeseen kuin jalkapalloilun maailmassa, on mahdollista että siinä nähdään alkuvuonna ensimmäistä kertaa tamperelainen finaalijoukkue.

Sitä ennen Tampereen Tapparan on kuitenkin voitettava saksalainen Red Bull München. Kaksiosainen välieräsarja alkaa maanantaina Saksasta, jossa ottelu alkaa kello 21.30. Tappara on ollut viime aikoina hyvässä vireessä ja mahdollisuuksia kovaa saksalaisjoukkuetta vastaan lähtökohtaisesti on.

Päävalmentaja Jussi Tapola ei koe sitäkään ongelmalliseksi, että ottelusarja alkaa nimenomaan vierasottelulla.

– Olemme pelanneet tuloksellisesti vieraissa paremmin kuin kotona. Haluamme tehdä Arenasta meille vahvan paikan ja pelata siellä paremmin kuin olemme pelanneet vieraissa. Katkaisupelin saaminen kotikentälle saattaa toimia sikäli hyvin, Tapola analysoi CHL:n tiedotteessa.

Sen Tapola osaa arvioida, että saksalaisjoukkue ei kaadu vain seisoskelulla.

– Meidän pitää pystyä liikkumaan hyvin sekä pelaamaan tiivistä viisikkopeliä. Liikkeen myötä pyrimme saamaan tehoja aikaiseksi, Tapola kuvailee sapluunaa jolla ensimmäiseen otteluun lähdetään.