Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisvuosi 2021 | Entinen NHL-jääkiekkoilija Ville Koistinen palasi takaisin elämään äkillisen kohtauksen jälkeen – "Hiukan väsytti, ja sitten olikin viikon valot pois"

Kaupunkilehti Tamperelainen uutisoi syyskuussa 2021 entiselle NHL-puolustajalle Ville Koistiselle sattuneesta onnettomuudesta, jossa Koistisen henkikin oli vaarassa. Koistinen oli elokuussa harjoittelemassa salilla tavanomaiseen tapaan, kun hän yhtäkkiä koki olonsa huteraksi.

– Hiukan väsytti, ja sitten olikin viikon valot pois, kiekkomies muisteli tapahtunutta.

Entisen urheilijan päästä oli napsahtanut valtimo poikki. Hyvällä onnellakin Koistinen selvisi tapahtuneesta ilman vakavia vaurioita.

Tapahtuma opetti Koistiselle ainakin sen, että hetkessä elämisen merkitystä ei kannata väheksyä lainkaan. Jos jotain haluaa elämässään tehdä, se on parempi tehdä mieluummin liian aikaisin kuin hetkeäkään myöhään.

– Liikaa ei auta murehtia, mitä vaan voi tapahtua milloin tahansa. Pitää osata nauttia siitä mitä on ja tehdä elämässä hyviä asioita kun sain vielä siihen mahdollisuuden, Koistinen sanoi haastattelussa.

Koistinen on pelaajauransa jälkeen siirtynyt Nekalan Wanhan Tapin toimitusjohtajaksi. Ajankulua tuovat myös yhdessä kiekkoromantikko Ville Niemisen kanssa tehtävät sauvakävelylenkit.

Alkuperäinen haastattelu Ville Koistisesta julkaistiin Kaupunkilehti Tamperelaisessa syyskuussa 2021.