Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ohjattujen liikuntaryhmien kevätkausi alkaa Tampereella – ilmoittautuminen kursseille alkaa heti maanantaina

Ohjattujen liikuntaryhmien kevätkausi alkaa ennakkotiedoista poiketen maanantaina 17. tammikuuta. Kevätkauden alku voi vielä koronatilanteen vuoksi muuttua ja siitä ilmoitetaan ryhmiin ilmoittautuneille heti, kun mahdolliset koronarajoitusten vaikutukset kurssien järjestämiseen tiedetään.

Kevätkauden ryhmiin ilmoittaudutaan maanantaina 3. tammikuuta kello 9 alkaen, jolloin valittavana on vauvauintiryhmiä, uimakoulujen ensimmäisen jakson kursseja sekä työikäisten liikuntaryhmiä.

Tiistaina 4. tammikuuta kello 9 alkaen avautuvat hakulinkit edellisten lisäksi 60+, 75+ sekä erityisliikuntaryhmien tarjontaan.

Ilmoittautuminen onnistuu tämän linkin kautta.

Kaikki kevätkauden ohjatut liikuntaryhmät ovat vapaasti selattavissa ilmoittautumisjärjestelmässä, ilmoittautumislinkki avautuu varsinaisena ilmoittautumisaikana. Ryhmiin voi ilmoittautua kyseisen kurssin alkamisajankohdan jälkeen niin kauan, kun ryhmissä on tilaa joko ilmoittautumisjärjestelmän kautta tai ottamalla yhteyttä kyseisen ryhmän ohjaajaan sähköpostitse tai erillisenä soittoaikana.

Jos valittu kurssi on täynnä, voi ilmoittautua varalle. Mikäli paikka vapautuu, liikunnanohjaajat ottavat yhteyttä ja tarjoavat paikkaa varasijalla olevalle.

Verkkomaksaminen ei toistaiseksi ole mahdollista Covid-19-taudin aiheuttamasta epävarmuudesta palvelujen toteutumiselle. Toteutuneen kauden mukaan määräytyvä ohjausmaksu laskutetaan myöhemmin.

Ohjatun liikunnan toiminta järjestetään viranomaisten terveysmääräysten mukaisesti ja muutokset ovat mahdollisia. Liikuntapalveluista riippumattomista syistä ryhmätoiminta voi siirtyä ulkoliikuntaan, etäopetukseen tai keskeytyä.

Ulkoliikunnalla tai etäopetuksella korvattavien kurssien kurssimaksua ei palauteta. Muissa tapauksissa kurssimaksuhyvityksistä päätetään aina tilanteen mukaan.