Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Heimo Ukonselkä ja syyrialainen jätti saapuvat Pakkahuoneelle! – Jos korona suo, nähdään Tampereella helmikuussa wrestlingiä

Mitä saadaan, kun yhdistetään showpaini ja rokkikeikka? Se nähdään Pakkahuoneella 19. helmikuuta, mikäli korona suo. Kyseessä on Nem Agencyn ja Slam! Wrestling Finlandin yhteistyössä järjestämä tapahtuma, jossa nähdään kaksi yhtyettä ja neljätoista showpainijaa.

Illan kovin kasvo on WWE NXT UK talents -sarjasta tuttu pohjoisirlantilainen Tucker, joka mittaa StarBuckin kantin. Rock & Wrestling Rampagen hurjimman matsin ottavat lähtökohtaisesti puolestaan hardcore-hengessä “Wildman” Heimo Ukonselkä ja “Syrian Giant” Georges Khoukaz. Naisesiintyjiäkin on luvassa: lavalla nähdään pohjoisirlantilainen Myla Grace sekä ranskalainen Mila Smidt.

Tapahtuma alkaa Pakkahuoneella 19. helmikuuta kello 18 ja jatkuu kello 23 asti. Ennakkoliput ovat tulleet myyntiin torstaina kello 9 alkaen.