Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere Rock City | Helmikuussa Huoralta tulee uusi levy – "Olin romuna pitkään"

Julkaisu: Huomiota herättävällä nimellä siunattu tamperelaisbändi kiskaisee helmikuun alussa keikan Pakkahuoneella.

Punkrock-yhtye Huoralta julkaistaan uusi albumi 4. helmikuuta.

Älä luovuta osoittelee päättäjiä syyttävällä sormella, pui nyrkkiä maailmanlopun mainingeissa, tasapainoilee tuhon ja hulluuden välillä ja syväsukeltaa ihmismielen pimeimpiin syövereihin.

Kaikesta huolimatta kantavana teemana on kuitenkin optimistinen sanoma: älä luovuta!

Riffeissä, kielikuvissa ja yhteislaulukertseissä ei ole säästelty ja tuleva levy on taattua Huoraa.

Pitkäsoiton biisit sanoitti yhtyeen laulaja Anni Lötjönen, jolla oli ensin vaikeuksia saada sanoja paperille.

– Olin romuna pitkään. Tunsin valtavaa tarvetta olla uusi ja parempi, koska olin päättänyt niin, ja silloinhan mitään ei synny. Onneksi pimeintä on juuri ennen kuin alkaa paistaa. Yhtenä aamuna sain kiinni tekstin pätkästä, sitten toisesta, tätä jatkui kunnes käsissä oli levyllinen kappaleita, Anni kertoo.

Olin romuna pitkään. Tunsin valtavaa tarvetta olla uusi ja parempi.

Albumilta on jo julkaistu singlet Loppu, Pyörällä baariin (taksilla himaan) ja (Älä) luovuta ovat kaikki saaneet hyvän vastaanoton niin radioaalloilla kuin suoratoistopalveluiden listoilla: kappaleita on kuunneltu ja musiikkivideoita katseltu yhteensä liki miljoona kertaa.

– Oli omanlaisensa turnaus saada levy valmiiksi. En malta odottaa, että lätty saadaan ulos ja päästään keikoille jakamaan biiseistä syntyviä fiiliksiä yhdessä yleisön kanssa. Tää on joukkuelaji, saatana!, Anni fiilistelee.

Huoran Älä luovuta -albumin julkaisukiertue alkaa yhtyeen kotikaupungin Pakkahuoneelta perjantaina 11. helmikuuta. Sen jälkeen orkesteri kiertää kaikki maamme tärkeät keikkapaikat. Kosto elää! -levyn jälkeinen hiljaisuus on kypsyttänyt kaipuuta kohti Huoran musiikkia.

Kun Therapy-tyyppinen terävyys kohtaa Anni Lötjösen lavapreesensin, syntyy äärimmäinen kokemus.

Huora Tullikamarin Pakkahuoneella pe 11.2.

facebook.com/Huoraofficial