Nysse on joutunut perumaan kymmeniä bussivuoroja – kuljettajat ovat sairastuneet koronaan

Tampereen seudun joukkoliikennepalvelu Nysse on joutunut tämän viikon aikana perumaan kymmeniä bussivuoroja johtuen siitä, että kuljettajat ovat sairastuneet koronaan.

Nyssen poikkeusinfosta Twitterissä on nähtävillä, että keskiviikkona on peruttu useampia vuoroja. Esimerkiksi linjan 86x lähtö Ylöjärvi C – Siivikkala kello 9.25 alkaen sekä linjan 86 lähtö Siivikkalantieltä Soppeenmäkeen kello 9.40 alkaen on jouduttu perumaan.

Linjoilla on peruutuksia myös iltapäivän osalta: esimerkiksi linjan 86x lähdöt Siivikkalantieltä Soppeenmäkeen kello 12.30 alkaen ja kello 13.32 alkaen on jouduttu perumaan, samaten kello 15.16 lähtö. Peruutuksia on ollut myös muilla linjoilla, kuten linjalla 7 Linnainmaalta Kalkkuun ja linjalla 14 Lamminpäästä Turtolaan.

Joukkoliikennejohtaja Mika Periviita kertoo Aamulehdelle, että peruutuksien syynä on se ettei liikennöitsijällä ole riittävästi kuljettajia korvaamaan sairastuneita kuskeja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut