Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viikonvaihteen Tamperelainen jää helmikuussa toistaiseksi tauolle – "Keskiviikon painettu lehti on isolla jakelulla jaettava selvästi entistä tuhdimpi lukupaketti"

Viikonvaihteen painettu Kaupunkilehti Tamperelainen jää toistaiseksi ilmestymistauolle helmikuun alussa.

Taustalla on alkuvuonna edessä oleva sanomalehtipaperin hinnan voimakas kasvu ja viikonvaihteen lehden jakelukustannusten kasvupaineet. Sanomalehtipaperin hinta nousee ensi vuoden alusta noin 60 prosenttia. Myös koronaviruksen omikron-muunnoksen leviämisodotukset vaikuttavat useilla aloilla mediamainonnan kysyntään.

– Keskiviikon painettu lehti on isolla jakelulla jaettava selvästi entistä tuhdimpi lukupaketti, joka auttaa lukijaa pysymään kärryillä tärkeistä paikallisista uutisista ja kahvituntikeskustelujen puheenaiheista sekä ymmärtämään ajankohtaisia tamperelaisia ilmiöitä, lupaa päätoimittaja Petteri Mäkinen.

Myös laajemmin Pirkanmaalle jaettava jättijakelulehti ilmestyy vanhaan tapaan edelleenkin kerran kuussa.

Samalla Tamperelainen vahvistaa tarjontaansa verkossa Tamperelainen.fi:ssä ja sosiaalisessa mediassa. Tamperelaisen uutiset näkyvät myös Nysse-bussien näytöillä. Käytössä ovat myös uutiskirje, uutissovellus ja puhelimeen tulevat push-viestit tärkeistä uutistapahtumista.

Uuteen vuoteen – "Printtilehti pysyy silmäteränä, mutta Tamperelainen ilmestyy jo nykyisellään runsaimmillaan verkossa ja sosiaalisessa mediassa"