Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vakavasti loukkaantunut salibandypelaaja toivoo toipumisrauhaa – "Lopetan tämän kauden tähän hetkeen"

Syyskuussa salibandyottelussa vakavasti loukkaantunut Classicin Krister Savonen on kertonut omasta tilanteestaan Instagram-päivityksessä. Savonen löi ottelutilanteessa päänsä katsomorakenteeseen ja sai aivotärähdyksen.

Pelaaja kertoo tilanteestaan avoimessa Instagram-päivityksessä. Hän kertoo, että kulunut kausi on hänen osaltaan paketissa.

– Sain tänä vuonna mun viidennen ja kuudennen aivotärähdyksen. Oon kärsinyt masennuksesta sekä ahdistus- ja paniikkikohtauksista. Mulla on ollut ongelmia muistin, keskittymisen, tasapainon ja silmien liikkeiden kanssa. Näiden takia oon päättänyt, että otan etäisyyttä mulle tärkeestä asiasta eli salibandysta ja lopetan tämän kauden omalta osaltani tähän hetkeen.

– Koen, että tällä päätöksellä saan itselleni paremman olon ja paineen kentälle menosta pois omilta hartioilta. On tullut aika keskittyä oikeesti omaan terveyteen ja saada ukko kuntoon ennen kuin tekee mitään muuta, Savonen kirjoittaa.

Hän myös toivoo rauhaa kuntoutukseensa. Savonen toteaa, että mikäli joku haastattelija soittaa asiasta, hän lupaa lyödä luurin kiinni.