Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisvuosi 2021 | Jopa ikifani Pentti Hietanen äimistyi uudesta James Bondista – "Tuo veti kyllä todella hiljaiseksi"

Lokakuun ensimmäisellä viikolla Kaupunkilehti Tamperelainen vei kuuluvaäänisen Pentti Hietasen katsomaan uutta James Bondia. Elokuvalla oli erittäin tarkat turvatoimet, ja kaikki elokuvan nähneet voivat ymmärtää ratkaisua hieman paremmin.

Hietanen istui pidemmän aikaa penkissä sen jälkeen, kun varsinainen elokuva oli päättynyt. Hän odotti lopputekstejä, joihin yleensä sisältyy lupaus Bondin paluusta.

– Ja huomio: siellä ei lukenut että 007 palaa, vaan James Bond palaa, Hietanen havainnoi.

Pitkän linjan Bond-fani oli erittäin vaikuttunut ja vähän liikuttunutkin näkemästään.

– Tuo veti kyllä todella hiljaiseksi. Olen kiitollinen, että näin leffan juuri nyt. Sitähän on puhuttu, että tämä on Daniel Craigin viimeinen Bond. Ihan mielenkiintoista nähdä, mitä seuraavaksi? James Bond palaa, se on luvattu, mutta millainen se on, Hietanen kyselee.

– Nyt ymmärrän sen janan, joka alkoi näyttelijä Daniel Craigin ensimmäisestä Bondista (Casino Royale) ja saapui nyt tähän pisteeseen. Ymmärrän myös täysin sen, miksi tuotanto halusi Craigin mukaan hinnalla millä hyvänsä, Hietanen luonnehti kokemustaan Tamperelaiselle.

Juttu Pentti Hietasesta Bondia katsomassa julkaistiin Tamperelaisessa lokakuussa 2021.