Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siipiweikot aikoo avata pian uusia toimipisteitä – Aleksanterinkadun ravintola on taas Paras Tamperelainen Siipipaikka

Kisa: Parhaaksi Tamperelaiseksi Siipipaikaksi jälleen äänestetty ravintola aikoo avata uusia toimipisteitä.

Aleksanterinkadun Siipiweikot uusi jälleen voittonsa Paras Tamperelainen Siipipaikka -äänestyksessä. Se keräsi äänestyksessä 26,8 prosentin saaliin.

Kakkosena oli taas Hook (20,5 %) ja kolmantena Siipiweikkojen toinen Tampereen ravintola Tampella Juhlatalonkadulla (9,5 %).

Siipiweikot toi vuonna 2021 omat siipensä päivittäistavarakauppojen valikoimiin ja ravintoloiden menuun boneless-vaihtoehdon eli paneroidut luuttomat kanan paistipalat.

Aleksanterinkadun ravintolan apulaisravintolapäällikkö Milla Karjalainen sanoo uuden tuotteen löytäneen heti asiakkaiden kiinnostuksen.

Lisää uutta lienee luvassa ensi vuonna. Yrittäjä Laura Yli-Houhala kertoo, että Siipiweikkojen suunnitelmissa on avata seuraava toimipiste Pirkanmaalle.

– Jos kaikki menee niin kuin on suunniteltu niin voimme uutisoida asian jo ehkä tammi-helmikuussa, hän arvioi.

Meillä on myös kasvusuunnitelma, johon liittyy mahdollisten uusien toimipisteiden avaaminen muuallekin Suomeen.

Toimipiste tarkoittanee shop-in-shop -tyylistä ravintolaa, joka yrityksellä on ollut hieman yli vuoden verran Pirkkalan Prisman ruokaosaston sisässä.

– Meillä on myös kasvusuunnitelma, johon liittyy mahdollisten uusien toimipisteiden avaaminen muuallekin Suomeen, Yli-Houhala paljastaa.

Siipiweikoilla on tällä hetkellä Pirkkalan shop-in-shopin lisäksi kaksi ravintolaa Tampereella sekä ravintolat Espoon Isossa Omenassa, Helsingin keskustassa ja Vantaan Tikkurilassa.

Näin äänestäjät kommentoivat voittajaa.

– Alkuperäinen ja paras. Kastike on voittamaton.

– Aito ja alkuperäinen. Pakollinen vierailukohde jokaisella Tampereen reissulla.

– Tämä on se ensimmäinen ja paras siipipaikka Tampereella. Siivet rapsakat ja juoma kylmää . En ole vielä huonoa komponenttia täältä saanut ja palvelu toimii hienosti.