Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jääkiekon nuorten MM-kisat alkavat Kanadassa – Joukkueessa mukana kaksi Tampereelta erittäin tuttua nimeä

Perinteinen vuodenvaihteen viihdyke, jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-turnaus alkaa Kanadassa tapaninpäivänä. Suomen joukkuetta on tällä kertaa kuvattu haastajaksi, ja mitalipeleihin pääsy vaatii erittäin hyvää onnistumista.

Tamperelaiset seuraavat mielenkiinnolla ainakin toisen polven jääkiekkoilijaa Roby Järventietä, joka on lähtenyt kehittämään uraansa Ilveksestä rapakon taakse Belleville Senatorsiin. Kyseessä on Ottawa Senatorsin farmijoukkue: Järventie on Ottawan toisen kierroksen varaus vuodelta 2020.

Joukkueeseen valittiin myös Ilveksen Karri Aho, jolle kävi asiassa tuurikin: Aho valittiin koronan takia sivuun jääneen Ässien Rami Määtän. Aho on pelannut kauden aikana lainasopimuksella 14 ottelua Kooveessä ja seitsemän matsia Ilveksen liigajoukkueessa. Mukaan mahtuu myös kaksi pelattua ottelua Ilveksen A-nuorissa.

Ensimmäisen ottelun Suomi pelaa tapaninpäivänä Suomen-aikaa kello 21 alkaen. Tuolloin vastaan asettuu Saksa. Joukkueet pelaavat A-lohkossa. Ottelut näyttää Suomessa maksullinen Discovery+ ja vapaiden kanavien puolella TV5.

Jääkiekon nuorten MM-kisojen avausottelu Suomi-Saksa sunnuntaina 26.12. kello 21 alkaen.