Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kirkkopuiston joulu siirtyy etätapahtumaksi – ruokajakelu toteutetaan paikan päällä

Vuosittainen Kirkkopuiston joulu -tapahtuma jouluaattona Aleksanterin kirkolla järjestetään muuttuneessa koronatilanteessa. Osa tapahtumista nähdään suoratoistona verkossa. Ruokajakelu järjestetään paikan päällä, ja Aleksanterin kirkon puistosta voi noutaa ruokaa mukaan kello 12.15–15 tai niin kauan kuin ruokaa riittää.

Tampereen seurakunnat kertovat asiasta tiedotteessa.

Järjestäjät muistuttavat, että glögi-, puuro- ja ruokateltoilta ruokaa haettaessa on huolehdittava kunnon turvaväleistä ja käsihygieniasta, sekä pidettävä maski kasvoilla jonottaessa.

Joulurauha julistetaan tänä vuonna toisaalla, eikä paikkaa paljasteta ennakkoon. Tapahtuma näkyy netissä kaikille.

Kello 12.30 alkava jouluhartaus ja kello 17 alkava piispan joulukirkko nähdään verkossa Tuomiokirkkoseurakunnan Youtube-kanavalla. Kirkkoon otetaan väkeä sisään enintään kolmannes kirkon kapasiteetista. Kirkossa on vahva maskisuositus ja turvaväleistä huolehditaan. Kolehti kerätään ovilla poistuttaessa.

Tuomiokirkkoseurakunta toivoo, että tilaisuuksiin osallistutaan ainoastaan rokotettuna. Paikalle ei myöskään tule saapua, jos on infektion oireita.

Aleksanterin kirkko on avoinna hiljentymistä varten kello 11–19.

Kirkkopuiston joulu -tapahtuman kulkua voi seurata myös Tuomiokirkkoseurakunnan ja Tampereen seurakuntien Facebook-sivuilla.