Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Paljon Tampereen jääkenttiä jo luistelukunnossa – tilanteen voi tarkistaa verkkopalvelusta

Suurin osa Tampereen jääkentistä on saatu jäädytettyä jo luistelukuntoon pakkasten myötävaikutuksella. Kenttien ajantasaiset kuntotiedot voi tarkistaa ulkoliikuntapaikkojen kuntotietopalvelusta www.mski.fi/tampere.

Luistelukenttiä jäädytetään tänä talvena kaikkiaan noin 140, joka vastaa noin 15:ttä hehtaaria jääpinta-alaa. Jouluviikolla suurin osa keskustan ja asuinalueiden kentistä alkaa olla jo luistelukunnossa. Loputkin kentät saadaan kuntoon joulun ja uudenvuoden välissä, jos hyviä talvikelejä riittää. Puistokentät kunnossapitää Tampereen Infra Oy.

Puistojen ja viheralueiden pelikentistä suuri osa jäädytetään talvisin luistelu- ja jääpelikentiksi. Lisäksi kenttiä löytyy koulujen yhteydestä ja liikunta-alueilta.

Sorsapuiston tekojäärata ja kaukalo sekä Koulukadun tekojäärata ovat olleet käytössä jo marraskuusta alkaen. Näitä kenttiä kunnossapitää liikuntapalvelut.

Jääpeleille varatut kentät on aina varustettu jääkiekkomaalein. Osa kentistä on varattu vain luistelijoita varten. Kentät ovat lähes poikkeuksetta valaistuja.

Kenttien huoltohenkilökunta päivittää tietoja kuntotietopalveluun sitä mukaa, kun päivittäisiä huoltotöitä on suoritettu. Vihreä väri kentän kohdalla kartalla kertoo kentän olevan luistelukunnossa ja punainen sen, että kenttä ei ole luistelukunnossa. Harmaalla merkitty kenttä on poissa käytössä esimerkiksi koulun remontin takia.