Tiukat ravintolarajoitukset voimaan jo aattona – rajoitukset kiristyvät siitäkin 28.12. alkaen

Valtioneuvosto päätti myöhään tiistai-iltana, että ravitsemusliikkeissä koronapassin käyttöä rajataan jo perjantaista 24.12. alkaen niin, että anniskelu päättyy ravitsemusliikkeissä kello 21 ja aukiolo kello 22.

Tämän jälkeen ravintolat eivät saa olla auki edes koronapassilla.

Ravintolarajoitukset kiristyvät entisestään joulun pyhien jälkeen. 28. joulukuuta alkaen pääasiassa anniskeluun keskittyvät ravintolat joutuvat lopettamaan alkoholin myynnin jo kello 17 ja sulkemaan ovensa kello 18.

Tiistaista 28.12. alkaen anniskelu päättyy kello 17 ja anniskeluravintoloiden aukiolo päättyy kello 18. Ruokaravintoloissa anniskelu päättyy niin ikään kello 17 ja aukiolo sallittaisiin koronapassilla kello 18-20.

Asiakaspaikoista voi anniskeluravintoissa olla käytössä maksimissaan 50 prosenttia ja ruokaravintoloissa 75 prosenttia normaalista asiakaspaikkamäärästä. Ravintoloilla on oikeus edellyttää koronapassin käyttöä koko aukiolonsa ajan koko maassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut