Ensin varastettiin polttoainetta Tesomalta, sitten annettiin auto humalaiselle Hämeenkyrössä – tamperelaismiehelle päiväsakkoja

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut kolmekymppisen tamperelaismiehen 75 päiväsakon rangaistukseen neljästä rikoksesta, jotka ajoittuvat samalle päivämäärälle kesäkuuhun 2021. Listaan kuuluu kaksi ajoneuvoverorikkomusta, kulkuneuvon luovuttaminen juopuneelle sekä varkaus.

Kesäkuussa 2021 mies oli ensin anastanut polttoainetta Tesomalla sijaitsevan rakennusliikkeen pihamaalta. Mukana touhussa on ollut muitakin henkilöitä. Teossa käytetyt kanisteri ja pumppuletkut ovat olleet mukana miehen käyttämässä henkilöautossa.

Tämän jälkeen mies on siirtynyt autonsa kanssa Hämeenkyröön, jossa hän on luovuttanut autonsa käyttöön kaverilleen, joka on kuitenkin ollut ajokunnottomassa tilassa. Autossa on ollut myös verot maksamatta eikä sitä ollut katsastettu, ja näistä syistä mies on syyllinen myös kahteen ajoneuvoverorikkomukseen.

Rangaistusta mitattaessa kolmekymppisen miehen osalta on sovellettu koventamisperustetta: hänellä on aiempaa rikoshistoriaa vastaavien tekojen kautta.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut