Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuljettaja aiheutti liikenneonnettomuuden kahdesti Lempäälässä – Poliisi tavoitti lähistöltä kuljettajan, joka ei pysynyt pystyssä

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta tehtävän Tampereentielle Lempäälään viime keskiviikkona noin kello 20, jossa ajoneuvo oli törmännyt liikenteenjakajaan.

Hetken päästä poliisille ilmoitettiin lisätietoja: ajoneuvo on ajanut päin sähkökaappia. Poliisin saavuttua paikalle ajoneuvo oli pysäköitynä liikerakennuksen parkkipaikalla ja poliisin lähestyessä parkkialuetta kuljettaja pyrki poistumaan juosten paikalta sekä apukuljettajan paikalta nousi henkilö, joka yritti lähteä pois paikalta.

Poliisi sai lopulta pysäytettyä henkilöt läheltä ajoneuvoa. Kuljettajana toiminut henkilö ei pysynyt päihtymyksen seurauksena pystyssä ilman tukea ja hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman.

Kuljettajana ollutta henkilöä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Matkustajana ollutta henkilöä epäillään toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.