Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere palkitsi urheilijoitaan – "On hienoa, että..."

Tampereen kaupunginhallitus päätti vuoden viimeisessä kokouksessaan maanantaina palkita Minetit joukkuevoimistelun maailmanmestaruudesta sekä Classicin ja Kooveen edustajat salibandyn maailmanmestaruushopeasta. Kaupunki kertoo päätöksestä tiedotteessa.

Tampereen Sisu ry:n Minetit voitti joukkuevoimistelun vuoden 2021 maailmanmestaruuden kotikisoissa Helsingissä. Tämänvuotinen maailmanmestaruus oli joukkueelle jo kolmas. Salibandy Club Classic ry:n ja Koovee ry:n edustajat saavuttivat puolestaan vuoden 2021 salibandyn maailmanmestaruuskisoissa hopeaa Suomen joukkueissa.

Salibandyn naisten ja miesten maajoukkueissa oli mukana yhteensä 17 Classicin ja Kooveen pelaajaa, valmentajaa tai huoltajaa. Naisten ottelut pelattiin Uppsalassa Ruotsissa ja miesten Helsingissä.

Minettien tunnustuspalkinto on suuruudeltaan 10 000 euroa ja salibandyn maajoukkueessa mukana olleet pelaajat, valmentajat ja huoltajat palkitaan 600 euron henkilökohtaisella tunnustuspalkinnolla, salibandyn osalta palkintojen yhteissumma on 10 200 euroa.

Tampereen kaupunki palkitsee MM-tason joukkumestaruudesta muissa kuin olympia- ja paralympialajeissa kaupunginhallituksen harkinnan mukaan.

– Onnittelemme voittajia lämpimästi. On hienoa, että Tampereella on menestyneitä joukkueita ja urheilijoita monissa erilaisissa lajeissa. Se luo intoa ja toivoa myös nuoriin harrastajiin ja toivottavasti edistää lasten ja nuorten kiinnostusta liikuntaan ja urheiluun, sanoo pormestari Anna-Kaisa Ikonen (kok.) tiedotteessa.