Tampereen turvatalo palvelee myös jouluna – "Jos nuori haluaa viettää joulua, sitä ei tarvitse tehdä yksin"

Tampereen turvatalolla autetaan myös jouluna. Joulun aikaan nuoren yleisin syy tulla turvatalolle on yksinäisyys. Lisäksi kotona tiiviisti vietetty aika perheen kanssa voi alkaa ahdistaa, tulee ristiriitoja ja nuoren tarvitsee ottaa vähän etäisyyttä.

Osa saattaa yöpyäkin Tampereen keskustassa sijaitsevalla talolla.

Juhlapyhinä turvatalolla ollaan yhdessä ja syödään hyvin. Joulua ei kuitenkaan tarvitse viettää, vaan pääosassa on yhteisöllinen sekä yksilöllinen tuki ja turva.

– Jos nuori haluaa viettää joulua, sitä ei tarvitse tehdä yksin. Toisaalta, jos joulu ahdistaa tai ei kuulu omaan elämään, voi meille tulla käymään ja tehdä jotain ihan muuta. Jutellaan, pelataan lautapelejä ja katsotaan leffaa. Täällä ollaan nuorta varten, kertoo Tampereen Nuorten turvatalon koordinaattori Johanna Riiheläinen tiedotteessa.

Tampereen Nuorten turvatalon joulupäivystys alkaa jouluaattona kello 15 ja tuosta lähtien talo on auki yhtäjaksoisesti tapaninpäivään kello 10 saakka. Muina vuodenvaihteen päivinä turvatalo on auki normaalisti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut