Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Evin juhli voittoa kebabkakulla – Paras Tamperelainen Kebab 2021 ratkesi, lue top 20

Evin voitti Kaupunkilehti Tamperelaisen Paras Tamperelainen Kebab 2021 -äänestyksen. Ykköstila on Sammonkadulla sijaitsevalle ravintolalle jo viides peräkkäinen.

Äänestyksessä annettiin 9774 ääntä. Evin sai niistä 20,5 prosenttia. Toiseksi yltänyt Heval saalisti äänistä 10,3 prosenttia ja kolmanneksi tullut Punjab 8,8 prosenttia.

Kärkikymmenikkö säilyi lähes samana kuin vuonna 2020. Ainoa uusi kymmenen äänestetyimmän joukkoon noussut oli Baba’s Kitchen.

Evinin yrittäjät Armi Tasin ja Kawa Tasin muistuttavat, että kiitos voitosta kuuluu ensisijaisesti henkilökunnalle ja asiakkaille.

– Ensimmäinen voittomme oli ehkä helpoin, mutta sen jälkeen on joka vuosi pitänyt miettiä, miten säilytämme ykköstilan, Armi ja Kawa Tasin sanovat.

– Yritämme joka päivä parantaa sitä mitä meillä jo on ja kehittää joka päivä uusi idea, joka vie toimintaa entistä paremmaksi, he jatkavat.

Yritämme joka päivä parantaa sitä mitä meillä jo on ja kehittää joka päivä uusi idea.

20 vuotta toukokuussa 2021 täyttänyt ravintola Evin oli sekä seitanin että legendaarisen aurarullan kohdalla ensimmäisiä niitä Tampereella tarjoilleita kebabravintoloita.

Vanhat suosikit ovat yhä voimissaan ja tänä vuonna asiakkaat ovat kuulemma löytäneet mukavasti myös kanaruoat sekä kreikkalaisen lihavarras gyroksen. Falafelia on kehitetty jo pitkään, sanoo Armi Tasin.

Elokuussa liikennöintinsä Evinin ikkunoiden edessä aloittanut ratikka ei Kawan mukaan ole tuonut ravintolaan huomattavia asiakasvirtoja, mutta Sammonkatua on ainakin työmaan jäljiltä ilo katsella.

– Uskon, että kun ihmiset näkevät ravintolamme ratikan ikkunoista, lisääntyy tietoisuus Evinistä, Armi Tasin toteaa.

Näin äänestäjät kommentoivat kärkikolmikkoa.

1) Evin

Hinta-laatu-annoskoko suhde on paras. Sali, keittiö ja palvelu ovat ammattitasoa ja tämä näkyy myös annoksien maussa ja asettelussa. Aina on varsinaiset makuorgiat kielen päällä kun tänne menee. Asuin hetken pois Tampereelta ja kun muutin takaisin, halusin asunnon Sammonkadulta. Osittain Evinin vuoksi.

2) Heval

Paras kanadöner mitä kylästä on tähän asti löytynyt. Tuoreet salaattiainekset, liha hyvin kypsytetty ja mausteet loistavat. Valmistettu hyvistä aineksista eikä käytettty halvimpia raaka-aineita.

3) Punjab

Ei ole kermapippurikastikkeen voittanutta ja koko on iso. Ei vain tampereen vaan Suomen paras. Ainoa paikka, jossa liha haudutetaan mureaksi.