Tampere Rock City | Joulumieli nousee musiikin myötä – Perjantaina voit kuunnella Raskasta joulua areenalla tai Laura Närheä Messukylän kirkossa

Hartautta: Sesongin tarjonta on tänä vuonna runsasta.

Joulumieli on armon vuonna 2021 huomattavan voimakkaasti läsnä elävän musiikin tilaisuuksissa.

Kausi alkoi jo hieman etuajassa marraskuun puolella ja meno sen kun kiihtyy kohti aattoiltaa: tällä Rock City -jaksolla on reilusti yli kymmenen jouluun viittaavaa keikkaa.

Yksi odotetuimmista kinkereistä on Raskasta joulua -konsertti, joka raikaa Kansiareenalla perjantaina. Hevikultakurkkujen lisäksi stagelle kipuaa myös ukkometso Ikurista: Pate Mustajärvi.

Samana iltana raskaan joulunvieton kanssa Messukylän kirkossa laulaa Laura Närhi, Tampere-talossa vietetään juurevaa joulua Erja Lyytisen johdolla ja Tuomiokirkon täyttää Antti Railio.

Sunnuntaina Tampere-taloon saapuu perinteiselle jouluvierailulle lauluyhtye Rajaton. Ensi viikon maanantaina Aleksanterin kirkossa koetaan puolestaan tuoretta soundia, kun tunnelman luo Ilta.

Ensi viikon tiistaina Messukylän kirkossa kuullaan vanhaa ja uutta Mikko Harjua, kun ilmoille pääsee muun muassa tuore single Ilouutinen.

Konserttien tunnelma on jotain aivan ihanaa.

– Kappaleen sanoman mukaisesti toivon sydämestäni, että tänä jouluna maailmassa olisi paljon hyviä uutisia ja iloa ihmisten kasvoilla, Mikko toteaa.

Kauden 2021 viimeinen esiintyjä ennen joulupukin laajaa kiertuetta on Reino Nordin, joka konsertoi Tuomiokirkossa ensi viikon keskiviikkona.

– Konserteista on tullut minulle rakas osa vuotta hyvin lyhyessä ajassa.

– Odotan innolla joulunaikaa juurikin siksi, että pääsee taas kirkkoihin laulamaan. Konserttien tunnelma on jotain aivan ihanaa, rakkaudentäyteistä, rauhoittavaa ja voimaannuttavaa, elämäänsä uusia arvoja löytänyt Reino kommentoi.

Reino Nordin Tuomiokirkossa ke 22.12.

facebook.com/reinonordinvirallinen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut