Tällainen on GOGO:n uusi liikuntakeskus – "Se mitä tunnilla tapahtuu, on aina yllätys asiakkaalle"

Kuntoilu: Hervannan keskuksessa on muun muassa täysin lasinen pienryhmien harjoittelutila.

Tamperelainen liikunta- ja kuntoilualan perheyritys GOGO avaa 20. joulukuuta kello 6 uuden liikuntakeskuksen Hervantaan osoitteeseen Lindforsinkatu 9.

Alueella nykyään toimiva GOGO Hermia muuttaa silloin uuteen tilaan, jonka nimeksi tulee GOGO Hervanta.

– Tämä avaus on meille suuri asia jo ihan siksikin, että GOGO Hervanta on ensimmäinen liikuntakeskuksemme, joka toimii aivan uudessa, tätä varten tehdyssä rakennuksessa, GOGO-yritysten toimitusjohtaja Taru Vähätalo toteaa innoissaan.

GOGO Hervannan aulakerroksen sekä alakerroksen ryhmäliikuntasalien suurista ikkunoista avautuu perisuomalainen luontomaisema, jossa on havupuita, koivuja ja Ahvenisjärvi.

Keskuksessa on harjoittelutilaa noin 2300 neliömetriä. Aulakerroksessa on 1000 neliön yhtenäinen kuntosalialue, joka on jaettu erilaisiin toiminnallisiin kokonaisuuksiin.

On venyttelyalue, aerobisia laitteita, isoja pakkalaitteita, vipuvarsilaitteita, kyykkypaikka ja rakennuksen perällä on koko seinän mittaisesti käsipainoja ja taljoja.

Tämä avaus on meille suuri asia jo ihan siksikin, että GOGO Hervanta on ensimmäinen liikuntakeskuksemme, joka toimii aivan uudessa, tätä varten tehdyssä rakennuksessa.

GOGO Hervannan jäsenet pääsevät ensimmäisten eurooppalaisten joukossa kokemaan kaksi uutta treenikonseptia. Hammer Box -konsepti on uusi, pienryhmäharjoittelumuoto, joka yhdistää voima-, syke- ja toiminnallisen harjoittelun ammattivalmentajan johdolla.

– Toiseen päähän tulee kaksi isoa siltaa, joissa esimerkiksi kiipeillään, tehdään kyykkyjä, työntöjä ja punnerruksia. Keskelle tulee sininen ruohomatto. Laidoilla on aerobisia laitteita, pyöriä sekä soutu- ja ylävartalolaitteita. Lisäksi Hammer Boxissa on muun muassa käsipainoja, painonnostotankoja ja kahvakuulia. Toiminnallisen harjoittelun alueella vedetään noin 35 minuutin ohjattuja tunteja, Taru Vähätalo määrittelee.

Toinen uutuus on täysin lasista rakennettu Run, Ride, Row -box, joka on oma tilansa ohjattua ja pienryhmissä tehtävää Hiit-treeniä varten.

Studiosta löytyvät juoksumatot, soutulaitteet sekä sisäpyörät. Kaikissa aerobisissa laitteissa on interaktiiviset ohjausnäytöt, jotka tuovat lisää ulottuvuuksia harjoitteluun.

– Ohjatulle 30 minuutin tunnille otetaan kerralla 12 ihmistä. Jokainen kiertää läpi kaikki laitteet. Tunneilla on eri teemoja, mutta se mitä tunnilla tapahtuu, on aina yllätys asiakkaalle, Vähätalo kertoo.

Alakerrassa ovat naisten ja miesten pukuhuoneosastot sekä suuri ryhmäliikuntasali ja lämpöstudio. Spinning-salissa on tarjolla Les Mills THE TRIP Live -konsepti.

GOGO

Tamperelainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1988.

Työllistää yli 100 liikunta-alan ja asiakaspalvelun ammattilaista.

Ensimmäinen toimipiste GOGO Park avattiin Hämeenpuistoon tammikuussa 1990.

Nyt Tampereella ovat sen lisäksi liikuntakeskukset GOGO City Hämeenkadulla ja GOGO Hervanta Lindforsinkadulla (avataan 20.12.)

Lisäksi tällä hetkellä 11, pian 13 GOGO Express -kuntosalia ympäri Suomen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut