Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Päivittäistavaran pikatoimittaja Kavall saapuu Tampereelle – "Miksi tavarantoimituksen asiakkaalle pitäisi kestää puoli tuntia, kun sen voi tehdä kolme kertaa nopeamminkin"

Päivittäistavaroiden pikatoimittajaksi itseään kutsuva Kavall-yhtiö saapuuTampereelle vain pari viikkoa ensimmäisen Suomen lähivarastonsa auettua Helsingissä.

– Muutin Tampereelle 7 vuotta sitten, ja rakastuin oitis kaupunkiin. Tampere kukoistaa ja rytmi kiihtyy. Uskon, että vikkelä päivittäistavaroiden toimitus suoraan kotiovelle helpottaa tosi monia – upouusi niksi, sanoo tiedotteessa Toni Kokko, joka vetää uutta toimintaa Tampereella.

Kavall tarjoaa 10 minuutin päivittäistavaratoimitukset mobiilisovelluksensa kautta. Asiakkaan tilauksen jälkeen tuotteet kootaan Kavallin omassa lähivarastossa ja Kavallin työntekijä toimittaa ne sähköpyörällä asiakkaalle.

Ensimmäinen lähivarasto sijaitsee Tullintorilla ja toimittaa erityisesti Kalevaan, Tammelaan, Viinikkaan ja keskustaan. Tavoitteena on avata lisää lähivarastoja koko Tampereen ydinalueen kattamiseksi.

Carl Tilgmann on aloittanut yhtiön Suomen maajohtajana. Tilgmannilla on jo aiempaakin kokemusta usean menetystarinan tuomisesta Suomeen.

– Tampere oli meille luonteva valinta, ja uskomme nopeaan kasvuun tehokkaampien toimitusten myötä. Miksi tavarantoimituksen asiakkaalle pitäisi kestää puoli tuntia, kun sen voi tehdä kolme kertaa nopeamminkin, Tilgmann sanoo tiedotteessa.

– Kuljettajamme ovat yhtiön palveluksessa, ydintiimimme jäseniä ja keskeisiä asiakaskokemuksen luojia. Mielestämme on reilua, että kaikki työntekijämme ovat meillä suorassa työsuhteessa. Lähetit saavat myös sähköpolkupyörän ja työvaatteet käyttöönsä meiltä. Uskoaksemme asiakkaatkin osaavat arvostaa työntekijöiden oikeuksia, Tilgmann toteaa.

Kavall on ruotsalainen startup, joka palvelee jo tuhansia asiakkaita.