Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Lapland Hotels Arena on hienosäätöjä vaille valmis – "Tapahtumahotelli kiinnostaa asiakkaita"

Maanantaina avautunut Suomen ensimmäinen areenahotelli Lapland Hotels Arena on hienosäätöä vaille uudenkarhea. Näin voisi kuvailla hotellikokonaisuutta keskiviikkona järjestetyn mediatilaisuuden perusteella. Esimerkiksi hotellin odotettu kattoterassi 12. kerroksessa on hulppea, mutta keskiviikkona sielläkin tehtiin vielä pientä hienosäätöä.

Lapland Hotelsin hallituksen puheenjohtaja Pertti Yliniemi on lopputuloksesta innoissaan. Vuosikymmenien ajan yritystoimintaa vetänyt Yliniemi uskoo, että uusi konsepti vetää varsinkin kansainvälisiä lomailijoita ja tapahtumavieraita.

Varauksia on tehty pitkälle ensi kevääseen, jolloin pelataan odotettu jääkiekon MM-kotiturnaus.

– Tapahtumahotelli kiinnostaa asiakkaita. Sijainti on aivan tapahtumien keskipisteessä, ja Tampereen asema matkailukaupunkina kasvaa koko ajan. Me taas haluamme tarjota pohjoisen elämyksiä, ja uskon että meillä on myös niiden tarjoamiseen erinomainen ammattitaito, Yliniemi sanoo.

Kokonaisuus on Lapland Hotelsin suurin, ja se työllistää noin 70 vakituista työntekijää. Merkittävien tapahtumien aikana henkilökunnan määrä kasvaa lähes sataan. Huoneita on 273, lisäksi on kokoustiloja sekä odotettu Laawu Rooftop Terace & Sauna. Tapahtumien hälinää ja vilskettä pyritään tasoittamaan rauhoittavalla hotelliympäristöllä ja sisustamisella.

– Lappilaisuus on vahvasti läsnä – hotelli on kuin rauhallinen keidas keskellä areenan sykettä, kuvailee toimitusjohtaja Ari Vuorentausta tavoitteita.