Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Areenan joulu kutsuu jokaisen kuusijuhliin – "Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus päästä nauttimaan areenan tunnelmasta"

Lauantaina 18. joulukuuta Nokia-areenalla järjestetään Areenan joulu, joka kutsuu erityisesti taloudellisia haasteita kohdanneita perheitä kuusijuhliin. Meneillään on myös ruokakassikeräys, johon voi osallistua verkossa.

Tapahtuman järjestää Nokia-areena, Tampereen seurakuntien Ruokapankki ja Tampereen kaupunki yhteistyössä areenan ekosysteemin toimijoiden, kuten NoHo Partnersin ja Akun Tehtaan, kanssa.

– Olemme merkittävä uusi toimija kaupungissa ja haluamme toimia osaltamme yhteiskuntavastuullisesti. Areenan joulu on tästä ensimmäinen konkreettinen esimerkki. Haluamme, että taloudellisesta tilanteesta riippumatta kaikilla on mahdollisuus päästä nauttimaan areenan tunnelmasta.

– On mahtavaa, miten Tampereen kaupunki ja seurakunnat sekä koko areenan ekosysteemi ovat lähteneet mukaan tekemään yhdessä hyvää aidosta auttamisen ilosta, myyntijohtaja Elina Tikkakoski kertoo.

Pastori Merja Halivaara Tampereen ev.lut. seurakuntien kehityspalveluista on iloinen yhteistyöstä.

– Areenan joulu osaltamme lähti liikkeelle siitä, kun Nokia Arenan yhtiö ehdotti seurakunnille yhteistyötä joulutapahtumaan liittyen. On mahtavaa, että Tampereella eri tahot voivat lyödä osaamisensa yhteen ja tuottaa siten iloa ja apua asukkaille. Nokia Arenan kanssa on hienoa päästä yhteistyöhön. Siellä on aidosti haluttu etsiä auttamisen keinoja ja panostetaan joulutapahtumaan, Halivaara kiittelee.