Ensi kesäkuussa nähdään Tampereen Viikinsaaressa festivaali, jota luonnehditaan idealtaan täysin ainutlaatuiseksi – "Yleisöä tanssittaa ecstatic dance -pioneeri..."

Viikinsaaressa vietetään ensi kesäkuussa täysin uudenlaista tapahtumaa. 11.6. järjestettävä Viikinsaari SummerVibes on tiedotteen perusteella "ainutlaatuinen hyvän voinnin ja yhteisöllisyyden iloinen juhla, joka karistaa viimeisetkin kevään pölyt jaloista ja käynnistää rakkauden, ilon ja hyvänolon kesän."

Tapahtumaan ovat tiedotteen mukaan tervetulleita kaikki hyvinvoinnista, luonnosta ja hyvästä fiiliksestä kiinnostuneet ihmiset. Tarjolla on esimerkiksi joogatunteja aloittelijoille ja edistyneimmille, workshoppeja, mindfulness-polkua, hyvinvointiluentoja ja stressitöntä kesästä nautiskelua. Saunomista, uintia ja olemista unohtamatta.

Työpajoja ja hyvinvointiluentoja on vetämässä alan raskasta sarjaa: Sami Minkkinen, Susanna Tanni, Kirsti Kuosmanen, Karita Aaltonen, Varpu Hintsanen, Heikki Harju ja Johanna Hautasaari. Festivaalin ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan alkuvuodesta 2022.

Viikinsaari SummerVibes -tapahtuman tavoitteena on "tuoda hyvää vointia ja iloa kaikille yhteisöllisyyden ja juhlan avulla". Hyvinvointipäivä huipentuu livemusiikkia tarjoavaan iltajuhlaan, jossa esiintyy Mikko Harju bändeineen. Illan päättää "Island Exotic Dance Party, jossa yleisöä tassittaa ecstatic dance -pioneeri DJ Milla Linna".

Tapahtuman aikaan Tampereen vanhin kesäravintola Ravintola Viikinsaari tarjoaa festivaalikävijöille ruokafilosofiansa mukaisesti tuoreista aineksista tehtyä lähiruokaa ja menua on täydennetty juuri tätä tapahtumaa varten luoduilla huipputerveellisillä ruokalajeilla. Iltajuhlassa tarjotaan sommelierin valitsemia luomuviinejä, oluita, cocktaileja ja tietysti myös alkoholittomia juomia.

Festivaalin liput tulevat myyntiin 15. joulukuuta. Early Bird -lipun hinta on 49 euroa ja hinta on voimassa tammikuun loppuun asti. Tapahtumalipun normaalihinta on 69 euroa. Lipunmyyntikumppanina toimii Suomen Hopealinjat Oy.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut