Ilves-puolustajan hurjistuminen sai televisiokommentaattorinkin vakuuttuneeksi, että edessä on pitkä pelikielto – lopullisen rangaistuksen pituus on yllätys

Ilveksen puolustaja Dominik Masin pillastui viime viikonloppuna pelatussa Tappara-ottelussa siinä määrin, että jopa televisiokommentaattorit olivat sitä mieltä että seurauksena on runsasmittainen pelikielto. Masin suuttui Tapparan Tyler Morleylle ja alkoi nujakoida siinä mittakaavassa, että osansa hurjistumisesta sai myös linjatuomari Hannu Sormunen.

Hurjalta näyttänyt välikohtaus on nyt saanut tuomionsa Liigan kurinpitodelegaatiolta. Masin sai hurjistumisestaan yhden ottelun pelikiellon.

Päätöstä perustellaan seuraavanlaisesti.

– Masin pyrkii vapautumaan linjatuomarin otteesta ja lopulta aiheuttaen tämän kaatumisen jäähän. Kurinpitodelegaatio toteaa, että hän (Masin) ei lyö tai yritä lyödä tuomaria, vaan hän keskeyttää Morleyyn tarkoitetun lyöntiyrityksensä ennen kätensä osumista linjatuomariin, perusteluissa todetaan.

Päätöksen tehnyt delegaatio katsoi, että Masin rikkoi tilanteessa tuomarin koskemattomuutta säännön 40.4 mukaisesti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut