Tältä näyttää Kikka-elokuvan juliste – ensi-iltapäiväkin on jo tiedossa

Kikka!-elokuvan virallinen juliste on julkaistu. Myös elokuvan ensi-iltapäivämäärä on nyt tiedossa: elokuva tulee teatterilevitykseen 23. helmikuuta vuonna 2022.

Elokuva kertoo iskelmälaulaja Kirsi Sirénistä. Se on Nordisk Filmin tiedotteen mukaan "biisien siivittämä elokuva artisti Kikasta ja aikakaudesta, jolloin Suomi oli matkalla lamasta kohti nousukautta."

– Se on elokuva viihdetaiteilijasta ja laulajasta, joka rakasti esiintyä ja antoi iloa muille, vaikka hänen taiteilijuuttaan kyseenalaistettiin, tiedotteessa kuvataan.

Kikkana elokuvassa nähdään Sara Melleri. DJ- ja toimittajaystävää esittää Elena Leeve. Muutkin roolit ovat viihteen raskasta sarjaa: elokuvassa nähdään muun muassa Aku Hirviniemi, Martti Suosalo, Kai Vaine, Tuomo Prättälä, Sanna-Kaisa Palo, Eero Ritala, Rea Mauranen ja Ville Tiihonen.

Elokuvan tuottaa Elokuvayhtiö Komeetta. Tuottajana on Kaisla Viitala. Elokuvan rahoittajina ovat Yleisradio sekä Suomen elokuvasäätiö.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut