Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

"Ensi vuonna on niin sanotusti all in" – Suvi Teräsniska järjestää järkälemäisen joululaulukonsertin: tuo joululaulut Tampereen Nokia-areenalle joulukuussa 2022

Laulaja Suvi Teräsniska aikoo viedä ensi vuonna joululaulut niin sanotusti uudelle tasolle. Kyseessä on nimittäin areenataso: laulaja järjestää Nokia-areenalla joulukonsertin 17. joulukuuta. Esiintyminen on tiettävästi laatuaan Suomessa ensimmäinen yksittäisen artistin järjestämä areenakonsertti, jonka sisältö koostuu pelkästään joululauluista.

– Joka vuosi olen halunnut laittaa vähän lisää panoksia peliin. No ensi vuonna on niin sanotusti all in, Teräsniska pohjustaa sosiaalisessa mediassa.

– Olen aina rakastanut joululauluja ja nyt suuri unelmani toteutuu kun pääsen esittämään niitä isolle areenalle joulukuussa 2022. Haluan tehdä konsertista ikimuistoisen ja tunnelmallisen elämyksen. Luvassa on musiikkia jokaiselta kolmelta joululevyltäni ja myös paljon yllätyksiä, Teräsniska kertoo tapahtuman tiedotteessa.

Tapahtuman lipunmyynti alkaa 13. joulukuuta kello 10 Lippupisteestä.

Suvi Teräsniskan joululaulukonsertit kirkoissa ovat olleet usean vuoden ajan menestyksekkäitä. Laulaja on tehnyt niitä vuodesta 2009 lähtien.

Tampereella Teräsniska tekee kaksi kirkkokonserttia Aleksanterin kirkossa tiistaina 14. joulukuuta. Niistä kello 18 alkava konsertti on jo loppuunmyyty, kello 21 alkavaan konserttiin on vielä lippuja. Teräsniska tekee ennen joulua peräti 28 kirkkokeikkaa, joista tällä hetkellä 13 on loppuunmyytyjä.